FAIR ZONE - Dags för en FAIR förändring!

Innovativa plastfria produkter för ditt hushåll

FAIR ZONE: 3 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

FAIR ZONE är ett varumärke som tillhör det tyska företaget FAIR SQUARED, som sedan 2005 har arbetat för att se till att ämnet rättvis handel även ska få genomslag inom hygien och städning.
FAIR ZONE står för innovativa produkter som tillverkas av råvaror från rättvis handel och har som mål att hejda den vardagliga plasten och skapa smarta, plastfria hushållshjälpmedel som inte på något sätt är sämre än konventionella produkter när det gäller funktionalitet eller utseende.
Många av dessa produkter tillverkas av rättvist handlat naturgummi från Sri Lanka och för att se till att latex omfattas av ett korrekt märkningssystem var FAIR ZONE också med och grundade Fair Rubber e.V..
FAIR ZONE inspirerar med transparenta produktionsprocesser, rättvis behandling av alla som är involverade i produktionen och ett konsekvent avståndstagande från djurförsök och barnarbete.
För att ha så liten inverkan på miljön som möjligt, läggs vikt vid hållbara produktionsmetoder och minsta möjliga ekologiska fotavtryck, och onödig förbrukning av värdefulla resurser undviks.