Certifikat för Ecogarantie

Ecogarantie: 77 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Ecogarantie är ett företag och ett miljömärke med särskilt strikta riktlinjer och har som mål att märka genuint ekologiska produkter.

Ecogarantie står för:

  • Säkerhet: De certifierade produkterna uppfyller inte bara Ecogarantie-standarderna, utan även alla kriterier i den europeiska lagstiftningen. Certifikatet garanterar att produkterna inte har testats på djur.
  • Miljöskydd/hållbarhet: Innehållet i produkterna måste uppfylla höga krav. Alla naturliga extrakt är 100 % ekologiska och måste vara biologiskt nedbrytbara. Dessutom säkerställs det att företagen också arbetar hållbart när det gäller resurshantering, produktion och transport.
  • Jämlikhet: De certifierade företagen står upp för jämlikhet och bedriver en politik för socialt och ekologiskt ansvarstagande. Huvudfokus ligger på att betala och erbjuda rättvisa priser till leverantörer och kunder.
  • Neutralitet: Ecogarantie har ett nära samarbete med tre oberoende kontrollorgan för att säkerställa fullständig neutralitet i certifieringarna. På grundval av rapporten beslutar Ecogarantie om produkterna eller företaget ska certifieras eller inte.